Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
4 ביצים
180 גרם סוכר
75 גרם קורנפלור
75 גרם קמח
חצי כפת מחוקה אבקת אפייה
1 כף גדושה קקאו
1 כפית קפה נמס

לקרם :
250 גרם חמאה או מרגרינה
4 כפות פודינג וניל אינסטנט
2 שקיות סוכר וניל
1 ביצה
2-3 כוסיות רום

לקישוט :
שוקולד פרלינה
קוביות שוקולד דקות
אגוזים אחדים
בכל פרוסה כ-260 קלוריות .

לטרוף סוכר וביצים לתערובת קצפית . לנפות קמח , אבקת אפייה , קורנפלור , קקאו ונס קפה ולהוסיף לתערובת .
לצקת לתבנית קפיצית משומנת ומקומחת .
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות כ-35 דקות , להפוך , לקרר ולחתוך פעמיים ברוחב .
לקרם : לבחוש את השומן עד שיהיה קצפי . להוסיף פודינג , סוכר וניל , חצי כוס מים , ביצה ורום . לבחוש היטב .
למרוח על 2 שכבות ועל שולי הטורט .
לקשט כמו בתמונה או לפי רצונך.

טורט רום ושוקולד
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים