Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס:
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
כף תמצית וניל
4 כפות שמן
3 כפות פודינג שוקולד
2 כפות קמח

אופן ההכנה:

להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר ווניל. מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, פודינג וקמח עד לאיחוד. מעבירים לתבנית 26 משומנת. אופים כ25 דקות ומצננים.

מוס נוגט:
2 שמנת מתוקה
1 כף סוכר
4 כפות ממרח נוגט

להקציף שמנת חלב וסוכר. להוסיף ממרח נוגט ולערבב בתנועות עטיפה לאיחוד.
למרוח מעל בסיס העוגה.
להכניס למקפיא 10 דקות.

גנאש נוגט:
1/2 שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
כף גדושה ממרח נוגט

להמיס יחד במיקרו ולצפות מעל שכבת המוס נוגט.

לקישוט:
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית ממרח נוגט
כף שמנת מתוקה

להמיס במיקרו ולקשט.
לקרר כל הלילה.

עוגת שוקולד עם מוס וגנאש נוגט
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים