Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
גביע יולו בטעם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
כוס מים רותחים
כוס שוקולית
2 כפות קקאו
2 כוסות קמח תופח

לערבב רטובים ולאחר מכן להוסיף חומרים יבשים.
לאפות בתבנית 24 כארבעים דקות בחום של 170. לצנן.

על הגז פחית קרם קוקוס + חצי כוס סוכר + שתי כוסות קוקוס לערבב עד למסה אחידה.

לצקת על העוגה האפויה ולקשט בשוקולד מריר…

עוגת שוקולד קרם קוקוס
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

504 מתכונים