Share with:


חלבי

אופן הכנה

🍉🍊🍋
עוגת גבינה בקלי קלות ..אפשר עם קרם בכל טעם או בלי כלום מעל !!

חומרים לתחתי:
כוס אוניברסלית
200 גר פטי בר
100 גר' חמאה

חומרים לגבינה:
6 חלבונים L
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
6 חלמונים
600 גר גבינה 5%
1 שקית אינסטנט וניל
1/2 כוס קורנפלור
1 שמנת חמוצה
גרידת לימון (לא חייב)

חומרים לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג פיסטוק (לפי טעמכם)
3/4 כוס חלב
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
לטחון את הפטיבר , להוסיף חמאה רכה. לשטח בתבנית 26 עם שוליים גבוהים על נייר אפייה לשמן את התבנית עם מרגרינה…
בקערת המיקסר…להקציף את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה…
בקערה נפרדת להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב לקבלת בלילה חלקה..
להוסיף את קצף הביצים ב..3 פעמים…לערבב היטב עד הבלעת הקצף בבלילה…
לצקת לתבנית מעל הביסקוויט .
לאפות בחום 150 אפיה רגילה…להניח במדף התחתון של התנור..כשעה וחצי….לאחר האפיה להשאיר את העוגה בתנור כבוי כחצי שעה..

****…להניח בצידי התבנית כלי קטן עם מים (אני שמה תבנית אינגליש קטנה)

*** לאחר קירור העוגה היטב…
להכין הקרם לפי הוראות יצרן למרוח על העוגה הקרה!!

בהצלחה !!🙏🎂🎂

עוגת  גבינה גבוהה מוצלחת ומצויינת בציפוי קרם🍎🍏🍐_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים