Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחמם תנור מראש ל- 200 מעלות.

לתחתית:
כוס וחצי פירורי ביסקוויטים
3 כפות סוכר
50 גרם מרגרינה מומסת
לערבב את הכל לרפד את תחתית העוגה.
לאפות על 180 10 דקות.

לבלילת העוגה
7 ביצים
1/2 1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
750 גר׳ גבינת סקי
1 שמנת חמוצה 200 מיל
3 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
2 כפות אינסטנט וניל

ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה לקצף יציב.
בקערה נוספת מערבבים את החלמונים,גבינה, שמנת, קמח, אינסטנט,קורנפלור.
מאחדים את שתי העיסות בעדינות.
לשמן את הסיר היטב, לרפד בנייר אפייה וגם אותו לשמן.

אופים על 200 מעלות 15 דקות, מנמיכים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד שעה.
האפיה כמובן על רשת ותבנית מים חמים מתחת.

להשאיר בתנור שעתיים לאחר סיום האפיה

עוגת גבינה קלאסית
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים