Share with:


חלבי

אופן הכנה

מלית הגבינה:
1 שמנת מתוקה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 שקית סוכר ו וניל
חצי כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9%
גביע שמנת חמוצה
הבצק:
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס קורנפלור
200 גר' חמאה קרה
קורט מלח
2 ביצים
אופן הכנת המתכון:
1. הכנת מלית הגבינה: מקציפים את השמנת מתוקה עם הגבינה הסוכר והשמנת, לבסוף להוסיף את האינסטנט עד לקבלת קצפת יציבה
4. הכנת הבצק: מערבבים יחד את כל מצרכי הבצק במיקסר עד לקבלת בצק רך אך לא מידי.
5. מחלקים את הבצק לשני חצאים. את החלק האחד מרפדים בתחתית התבנית אפייה ואת החלק השני משטחים ומניחים על גבי נייר אפייה בתבנית אחרת.
מכניסים את שני חלקי הבצק לתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות בערך, או עד לצבע הרצוי, מוציאים לקרר ולשפוך את התערובת הגבינה, את הבצק הנותר לפורר ולפזר על העוגה
מכניסים לקירור לפחות שעתיים בפריזר.
בתיאבון — עם תכשיטי אנט.
זו הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts
זה הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry?pnref=story

עוגת גבינה פירורים
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים