Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 שמנת מתוקה
750 גבינה לבנה 5%
225 גבינה שמנת
אינסטנט פודינג וניל
מנגו אחד גדול מרוסק ומסונן
21 גר גלטין
חצי כוס מים קרים
חצי כוס סוכר
לבסיס העוגה
3 ביצים
3 כפות שמן
2 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר

להקציף את כל חומרי הבסיס לקצף תפוח ובהיר לשטח בתבנית 26 עגולה
לאפות 180 מע כ15 דק
במקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ואינסטנט להוסיף בתנועת קיפול את הגבינות להוסיף את המנגו .
להכין את הגלטין בכוס עד שמסמיך להכניס למיקו לדקה עד שהמסה נעשת נוזלית.
להוסיף לתערובת הגבינות
להניח שקף מסביב לעוגה
לשפוך את התערובת למקרר ח3 שעות
לקשט עם שמנת מתוקה ופירות כיד הדמיון

בהצלחה
ממני באהבה. עוגה חגיגית קיצית טעימה בטירוף ממולץ…

עוגת גבינה קרה עם מחית מנגו
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים