Share with:


חלבי

אופן הכנה

לשבועות ולכל ימות השנה

לקלתית
250 גרם עוגיות לוטוס טחונים לאבקה
100 גרם חמאה מומסת

למלית
500 גרם גבינה 9%
1 גבינה נפוליון
1חפיסת גבינה
טעם טוב של 200 גרם
1 שמנת חמוצה
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס סוכר לשתיה חמה
1 וחצי שקית ג'לטין כוס חלב

לציפוי
1/2 קופסת מחית אוכמניות
1 פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב

הכנת התחתית
1) שמים שקף סביב טבעת לעוגה ללא תחתית או תבנית יורדת מרופד בנייר אפייה בקוטר 24ס"מ

2)מערבבים את הפירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת עד לקבלת מרקם חול רטוב

3)משטחים על טבעט או על תבנית מה שתפחרו ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית

הכנת המלית
4) שופכים את החלב והג'לטין ,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק לאחר
20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח

2) שמים את כל הגבינות בקערה יחד והג'לטין ,מערבבים עד להתאחדות

3) בקערה נפרדת מקציפים את שמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה,

4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות ושופכים את התערובת , מכניסים את העוגה למקפיא
לשעה

5)מניחים טבעת על העוגה הקפואה ושופכים מחית אוכמניות במרכזה ומיישרים

מקציפים את השמנת מתוקה + 1 פודינג + 1/2 כוס חלב עד ליציבות
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים סביב ומכניסים לקירור

עוגת גבינה אוכמניות קרה
עוגת גבינה אוכמניות קרה

עוגת גבינה אוכמניות קרה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים