Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית ולפירורים
200 גרם חמאה או מחמאה
2 וחצי כוסות קמח רגיל כוס חד פעמי 200 מ"ל
1 אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים
אפשר להוסיף חצי כוס אגוזים טחונים משדרג את הטעם
לערבב הכל ביחד לקבלת בצק רך
לחלק את הבצק 3/4 לתחתית ו1/4 לפירורים
לשים בתבנית נייר אפיה לשים את 3/4 הבצק ולהדק לחורר עם מזלג לאפות 180 מעלות
את הרבע בצק לרדד להניח בתבנית על נייר אפיה לחורר עם מזלג ולאפות
לצנן היטב

מלית
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 גבינת טוב טעם של טרה או גבינת שמנת
1 גבינה 500 גרם 5 אחוז
1סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
להקציף שמנת מתוקה עם הפודינג ולהוסיף בסוף גבינות
לשים על התחתית ומעל לפורר את הפירורים ולהכניס למקרר להתייצבות לכמה שעות

את התחתית לאפות בתבנית 24 או תבנית מרובעת

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת גבינה פירורים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים