Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח תופח
קורט מלח
2 כפות שמן

להקציף את הביצים(שלמות!!) עם הסוכר והווניל בערך 8 דקות ואז לקפל את שאר הרכיבים.. לשמן נייר אפיה בתבנית של התנור 180° ל8 דקות ישר כשיוצא מהתנור להפוך את הרולדה להוריד את נייר האפיה ולגלגל כשמתקרר להכין את הקרם'

להקציף שמנת מתוקה ולהוסיף חצי חבילה של ממרח לוטוס קראנץ למרוח על הרולדה לגלגל ומעל למרוח ממרח לוטוס רגיל שחיממנו במקרוגל..

לזלף מעל שוקולד מריר..(שורה של השוקולד בתוך שקית אוכל לשים בכוס עם מים רותחים

וכשהשוקולד נמס לחורר 3 חורים עם קיסם ולזלף)

רולדת לוטוס
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים