Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית 24

לתחתית
200 גרם ביסקוויט לוטוס
100 גרם חמאה מומסת

לתערובת של העוגה:
2 גביעים גבינת שמנת נפוליון.
2 שמנת מתוקה.
3/4 צינצנת ממרח לוטוס.
1 שמנת חמוצה.
חבילה אינסטנט פודינג וניל.
3 כפות אבקת סוכר.

לציפוי.
1 שמנת מתוקה. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
חצי צינצנת ממרח לוטוס.

אופן הכנה:
גורסים את הביסקוויטים ממסים את החמאה.
מערבבים ביחד.
סמים שקף בסגרת התבנית.
מרפדים עם התערובת את התחתית.
מכניסים למקפיא בזמן שנכין את תערובת הגבינות.
מקציפים שמנת מתוקה עם הפודינג והסוכר.
עד קבלת קצף יציב.
מוסיפים את שאר החומרים. מערבלים
לעוד דקה.
יוצקים לתבנית מיישרים.
מכניסים למקפיא לשלוש שעות.

נכין את הציפוי.
נקציף את כל החומרים. עד קבלת קצף יציב.
נצלף לפי טעמכם.

בהצלחה 🌺🌺🌺

עוגת גבינה לוטוס מטורפת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים