Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית ומעל העוגה:
2 כוסות קמח
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף גרד לימון
1 ביצה

למלית הגבינות:
800 גר גבינת שמנת 5%.
200 גר שמנת חמוצה 9%
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
3 כפות קונפלור
4 ביצים
1 כוס סוכר.
1 כף גרד לימון.
4 כפות גדושות מלית אוכמניות מוכנה.

הכנה:
מנפים קמח ומוסיפים את שאר החומרים, ללא הביצה.מערבבים לתערובת פירורית ומוסיפים את הביצה עד לאיחוד.
3/4 מהבצק משטחים על תבנית26/28 ומהדקים.
את ה1/3 הנותר יחד עם התבנית שומרים בהקפאה.
מערבבים את כל חומרי המלית פרט לאוכמניות לתערובת אחידה.
משטחים 3/4 מהבלילה מעל הבצק שבתבנית. מעל באופן אקראי מחלקים בעזרת כף את מלית האוכמניות.
מעל המלית שופכים את ה1/3 הנותר של בלילת הגבינה.
מעל הכל מגרדים את הבצק שהנחנו במקפיא.
אופים בטמפרטורה של 160 עד להזהבה קלה. מצנננים ובוזקים אבקת סוכר.

עוגת גבינה אפויה עם מלית אוכמניות
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים