Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לתחתית
250 גרם בצק פריך מתוק של שמרית
80 גרר שמנת מתוקה להקצפה 38%

מצרכים לעוגה
7 ביצים מופרדות
3 גבינה 9%
1 גבינה שמנת 30% של
1 שמנת חמוצה 27 %
1 כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג וניל
3 פקקים של תמצית וניל

לציפוי
1 שמנת חמוצה של 500גרם +4 כפות סוכר
1חבילת פירות יער קפואים של 300 גרם + 3 כפות סוכר

הכנת לתחתית
שמים בקערה את הקמח של שמרית.
ושופכים את השמנת מתוקה עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק, מכניסים לקירור לחצי שעה ⏱.
מרדדים את הבצק וקורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ עם טבעת לעוגה .
מרפדים את הטבעת .
בנייר אפייה אבל קודם כל נייר כסף ולאחר מכן נייר אפייה ועוטפים גם את הדפנות ,אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ15 דק ⏱.

הכנת העוגה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי .
מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל
מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד , חותכים רצועות של נייר אפייה בגובה הדפנות ושמים אותם סביב ומשמנים .
שופכים את התערובת לתבנית ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור ואופים 15 דק⏱ראשונות לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
לאחר מכן מורידים את החום ל160 מעלות לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי.

הכנת ציפוי השמנת חמוצה .
מערבבים את השמנת עם הסוכר ושופכים על העוגה ואופים עוד 10 דק ⏱ומכניסים לקירור לשעה ⏱.

הכנת ציפוי פירות יער
מבשלים את הפירות עם הסוכר ומים לחצי שעה ומקררים מעט עד פושר ושופכים על העוגה

מכניסים לקירור לשעתיים ⏱

עוגת גבינה בציפוי שמנת חמוצה ופירות יער_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים