Share with:


חלבי

אופן הכנה

מי אוהב את השילוב?מיוחדת וטעימה משתפת ב❤
קראו היטב את ההוראות.
מילוי הפרג צריך להיות קר! זה נראה אולי מורכב..זאת עוגה קלה מאוד
תבנית 26 משומנת היטב גם הדפנות,
לפזר שכבה דקה של קמח,שתכסה את כל תחתית התבנית,להניח בצד.מתחילים,

לבצק
בקערה.
1 חלמון ביצה .את חלבון לשמור בצד.
1 כוס קמח מנופה
חצי סוכר.מי שאוהבת יותר מתוק שתוסיף לטעמי אין צורך.
75 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
שקית סוכר וניל
2כפות וחצי מיים קרים.
לעבד את הבצק לפרורים לא עבים, (לא להתפתות להוסיף מיים סבלנות עד שמגיעם למרקם הפרורי) לשטח על כל התחתית ודפנות התבנית .רק בהתחלה של הדפנות .
לחורר בעדינות עים המזלג את הבצק.
להכניס למקרר!!
שכבת הפרג.שמבשלים את הפרג.חשוב לא להפסיק לערבב .המרקם של הפרג .צריך להיות כמו בוידאו.וחשוב לתת למילוי הפרג להתקרר!!!!

המילוי הפרג
בסיר או קנקן.
כוס חלב
200 גר פרג טחון
כוס סוכר
שקית וניל סוכר
2 ביצים שלמות. חלבון של הביצה שהנחנו בצד. להוסיף שהמילוי התקרר!
על הגז שהחלב רתח.ועדיין על האש להוסיף את הפרג ולערבב .סוכר ו.ניל להמשיך לערבב .שהגעתם למירקם כמו בוידאו תניחו בצד לקרור מלא!וא להוסיף את הביצים ביצה אחת בכל פעם. ואת הלבן של הביצה שהנחנו בצד.ולערבב היטב!!!
4 אגסים לחתוך לחצי לנקות הגרעינים.
1 שמנת חמוצה
3 ביצים שלמות
חצי כוס סוכר
כף גדושה קרונפלור
עם המיקסר הידני לערבב עד לאיחוד.
לחממם את התנור 190 מעלות אפיה רגילה קוו למעלה קוו למטה.להניח את התבנית במסילה הראשונה למטה.
להוציא את התבנית מהמקרר .לפזר 2 כפות פרוריי לחם על כל תחתית התבנית.
ליצוק את מילוי הפרג בצורה אחידה על הבצק.
לסדר את האגסים,בצורה מעגלית על המילוי. ללחוץ בעדינות.על האגסים שישקעו במילוי ממש בעדינות לחיצה קלה.
ועל זה ליצוק את הבלילה עים השמנת חמוצה.
להכניס לתנור לאפיה של 40 45 דקות.שימו לב לחום התנור שלכן.
שהעוגה נאפתה,לא לחתוך!!העוגה צריכה קרור מלא! ואז לפזר אבקת סוכר.❤

מתכוןמתכון