Share with:


חלבי

אופן הכנה

10 רצועות של בצק עלים בערך עובי 2 ס"מ.
לגלגל כל רצועה ולאפות חצי שעה.
2 קופסאות שמנת מתוקה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
להקציף ולהוסיף בהדרגה את האינסטנט.
לאחר שהרצועות בצק עלים אפויות
לסדר בתבנית מאורכת
בתחתית רצועות לכסות בקצפת
שוב מעל 4 רצועות ושוב לכסות כך גם בשכבה השלישית
להקפיא להוציא לשלוף מהתבנית לצלחת הגשה.
לפורר מבצק העלים שנשאר על העוגה.

עוגה קצת שונה,די מזכירה את הקרמשניט._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים