Share with:


חלבי

אופן הכנה

120 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות
100 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
60 גרם חמאה רכה

חומרים למלית:
1 שמנת מתוקה
1 כוסות חלב
1 פודינג וניל
1/2 צנצנת חיבת חלב

חומרים לגנאש שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

ההכנה:
1(שמים על הגז את השמנת עד סף הרתיחה
2)מכניסים את השוקולד לקוביות
3) מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק

אופן ההכנה לטורט:
1)מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
2) מכניסים פנימה את החמאה הרכה
וממשיכים לערבב
3) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים
4) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים
5) מוסיפים אותם לתערובת ומערבבים בצורת מעטפה תמיד
6) שמים נייר אפייה על תבנית של תנור ושופכים את התערוב ומשטחים
7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ10 דק בלבד
8) מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להככנה המלית

אופן ההכנה למלית הקרם
1(מקציפים את השמנת מתוקה עם החלב עד לקצף יציב
2)מכניסים את הריבת חלב ומערבבים בצורת מעטפה
3) מורחים על הטורט ומגלגלים
4)מורחים גם על העוגה ומכניסים את העוגה למקפאי❄ל15 דק
5)שופכים את ה גנאש על העוגה ושוב למקפאי❄לעוד 15 דק
6)שמים מה שנישאר מהקרם בשקית זילוף ומזלפים על העוגה מעל

רולדה עם מילוי קרם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים