Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 תפוחים חמוצים חתוכים לריבועים קטנים
5 ביצים
כוס סוכר
כף קינמון
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
25 גר צימוקים בהירים
25 גר צימוקים כהים
50 גר אגוזי מלך קצוצים
25 גר חמוציות ללא סוכר

הכי קל .להוסיף את כל המצרכים ביחד.לערבב היטב בכף עץ.
לשמן תבניות מאורכות חד פעמיות מאורכות יוצא מהכמות 3 יח.או תבנית עם חור באמצע קוגלהוף.
אפשר לפזר שקדים מולבנים מלמעלה לפזר מעט סוכר חום בהיר .
לאפות 180 מע כ30 דק עד שקיסם יוצא יבש.לקרר לפזר אבקת סוכר

עוגת תפוחים קינמון עם אגוזים וצימוקים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים