עוגת תפוחים בחושה קלה ומהירה להכנה בסגנון ביתי טעים במיוחד ובשילוב קינמון ואבקת סוכר
6 ביצים Large
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים – סחוט
2 כוסות קמח תופח
2 תפוחי עץ ירוקים ללא קליפה
כפית שטוחה קינמון / לפי הטעם
אבקת סוכר לפיזור לפי הטעם.
תבנית 26 או 24
הכנה:
1. אל קערת המיקסר להכניס את הביצים, הסוכר, השמן, מיץ התפוזים ולבסוף את הקמח, ולהקציף במשך כ- 5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
2. לקלף את התפוחים לצורת אצבעות בעובי של 2 ס"מ.
3. לשמן את התבנית וליצוק אליה את תערובת העוגה.
4. לסדר את התפוחים על העוגה (להטביע אותם מעט בתערובת העוגה) ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה (לבדוק שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש).
5. לאחר צינון לפזר מעל העוגה את הקינמון ואבקת הסוכר