Share with:


חלבי

אופן הכנה

לטורט
3כפות מלאות עם הר קמח תופח או (קמח רגיל עם אבקת אפייה)
שקית של פרג 100 גר
80 גר שוקולד מריר קצוץ דק
6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
חצי כוס סוכר לחלבונים
קורט מלח
1שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר לחלמונים
2כפיות ברנדי
1תפוח סמיט מגורד
מעט גרידת לימון
הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
תבנית 24 סיימ
בקערה שמים את כל היבשים פרג קמח שוקולד מערבבים.
מקצפים את חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף רק אז מוסיפים קורט מלח וסוכר בהדרגה כשמתקבל קצף יפה ויציב.
מקצפים את חלמונים עם סוכר וסוכר וניל ,כשמתקבל קצף תפוח ובהיר מוסיפים שמן בזרם דק מוסיפים ,ברנדי וממשיכים להקציף עוד חצי דקה.
מערבבים חלבונים עם חלמונים בהדרגה מערבבים בתנועות עטיפה עדינות מוסיפים לתערובת היבשים עם פרג, שוקולד ,וקמח מבלעים בעדינות מגרדים תפוח וגרידת לימון ומערבבים .מעברים בלילה לתבנית משומנת ואופים 40 דק עד שקסם יוצא יבש.
מקררים עוגה
לקרם שוקולד בטעם רום:
חצי כוס סוכר
כף קקאו
1כף אבקת נס קפה
200גר שוקולד מריר שבור לקוביות
200גר חמאה רכה
כפית תמצית רום
1כף ברנדי
בסיר קטן שמים את כל חומרים חוץ מחמאה ושוקולד.
מרתיחים אחרי שרתח מכבים אש מוסיפים שוקולד מערבבים עד להמסה כל השוקולד מקבלים תערובת חלקה מקררים קרם .
כל התערובת שוקולד שמים בקערה עם וו גיטרה מוסיפים חמאה ומערבלים עד שמתקבלת תערובת חלקה מוסיפים רום וברנדי ומערבבים עוד דקה .
מכנסים למקרר .עם קרם סמיך שמים במיקרו לכמה שניות.
על העוגה מורחים קרם ובצדדים מפזרים שקדים פרוסים דק .
בתאבון.

עוגת פרג עם קרם שוקולד בטעם רום_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים