Share with:


פרווה

אופן הכנה

המידה בכוס חד פעמית לשתייה חמה

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס מלאה מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
1 כף תמצית וניל משובחת
קורט מלח
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזים גרוסים גס
2 כוסות פחות 1 כף קמח תופח

לזיגוג מעל העוגה לאחר האפייה סירופ מייפל בנדיבות שקדים פרוסים מולבנים

הכנה :
לחמם תנור ל-180 מעלות לטרוף את הביצים הסוכר והקורט מלח לתערובת תפוחה להוסיף בזרם דק את השמן המיץ תפוזים והתמצית הוניל לעצור את המיקסר להוסיף את הקוקוס והקמח להקציף קלות מכבים את המיקסר ומוסיפים את האגוזים בצורת עטיפה לשמן תבנית 24-25 אפשר גם תבנית בינונית מרובעת ולאפות כ-40 דקות

עוגת אגוזים וקוקוס עם זיגוג סירופ מייפל ושקדים מולבנים
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים