Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏מצרכים
‏כוס חד פעמי שתייה קרה
‏שש ביצים
כוס סוכר
שני כוסות קמח
חצי כוס מים
שני כפות מיץ לימון ‏מלימון טרי
אחד אבקת אפיה
אחד סוכר וניל
כוס שמן
כוס ‏ ‏אוכמניות טרי ‏
גרדת לימון מלימון אחד
קורט מלח
1/4 כוס ‏שקדים ‏מולבנים

‏אופן ההכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים 10 דקות ‏לקצף בהיר להוסיף. מלח סוכר בהדרגה סוכר וניל ‏את ‏החלמונים‏ להוריד את מהירות המיקסר להוסיף ‏שמן בהדרגה ‏ להסיף חצי מכמות המים שלוש כפות קמח ‏ושוב עד שגומרים את הקמח והמים להסיף את הלימון אבקת אפייה ‏ ‏להוסיף את האחמניות לערבב ידני. ‏‏‏לצקת את הבלילה לתבנית מאורכת עמוקה אואינגליש. קייק ‏אני לא משמנת את התבנית לפזר מעל את השקדים לאפות את העוגה על חום 180 מעלות ‏ ‏אצלי 60 דקות כל אחת ותנור ‏שלה ‏לבדוק שקסם יוצא יבש ‏ ‏לצנן ‏‏ ‏ ‏ולהנות מעוגה טעימה ‏

בתיאבון

עוגת לימון אוכמניות שקדים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים