Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת טורט ‏אגוזים תפוחים ‏אפויים מעל. ‏גבוהה אוורירית ונימוכה ‏

מצרכים
כוס מידידה ‏אוניברסלית תבנית עגולה מספר 24
‏כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
‏שש ביצים
3/4 כוס שמן
כוס מים /או כוס מיץ תפוזים
כוס אגוזים ‏טחון גס ‏שקית אבקת אפייה שקית סוכר וניל

‏לקישוט
‏תפוח אחד ‏חתוך לפלחים עגולים ‏ומיובש בתנור170 מעלות
30 דקות

אופן ההכנה
בקערת המיקסר‏ להקציף ביצים שלמות ‏לקצף בהיר להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל ‏להוריד את מהירות המיקסר להוסיף שמן ‏בזרם דק, מים ,
לערבב ‏את הקמח עם האגוזים ואבקת אפיה ולהוסיף לבלילה בהדרגה עד ‏שהכל נטמן ‏ ‏
משמנים ‏ ‏תבנית עגולה יוצקים את הבלילה

אופים על חום 180 מעלות 55 דקות ‏אצלי לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏

בהצלחה סיגלית ימין

‏עוגת טורט אגוזים תפוחים אפויים מעל_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים