Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגה בחושה קלה להכנה..אפשר ללא הפרדת ביצים.
חומרים:

הכנת התפוחים :
3 תפוחים קלופים
1 כפית קינמון
1 כפית סוכר
חצי כפית מיץ לימון
*לחתוך לקוביות 1 סמ' בערך
לפזר מעל את הקינמון והסוכר ,להניח להשרייה כ-10 דקות.

הכנת העוגה:
5 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוחים תפוזים/מים
2.5 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים ,להוסיף את הסוכר ,החלמונים עד לקבלת קצף רך…
להוסיף את שאר החומרים…לאחר הוספת הקמח …להוסיף את התפוחים..ולערבב ידנית .עד הבלעת התפוחים בבלילה.
לשמן תבנית 26 או 2 אינגליש…
לאפות בחום 160 מעלות כ-45 דקות או עד להזהבה מלאה.
*** בימים חמים חייבים לשמור במקרר.
בהצלחה ושנה מתוקה !!🍏🍎🍏

עוגת תפוחים בחושה, רכה ועסיסית 🍎🍏🍎🍏_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים