Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Tuesday, June 2, 2020

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Tuesday, June 2, 2020

6 ביצים שלמות,
כוס וחצי סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל

180 מעלות כ 45 דקות כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה .. ועכשיו אני רוצה לראות …שלא מצליח לכם ❤🙂

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת עוגת טורט בחושה גבוהה וטעימה _ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים