Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח
1 כוס שמן
1 כף א.אפיה
1 כף חומץ
קורט מלח.
מים פושרים מהולים במי זהר

מערבבים את כל החומרים (עדיין לא להוסיף מים ) עד שמתקבל מעין חול…ואז

מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק שנוח לרדד..

לתת לבצק לנוח כמה שעות במקרר .

לרדד במכונת רידוד עד למספר 3

לחתוך מלבנים עם גלגלת 4 חיתוכים .

לעצב את השבקייה…

להניח למנוחה ואז לטגן בשמן עמוק

לטבול בסירופ סוכר ….

שבקייה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים