Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏כרמלה כרמלה‏ ב- יום שישי, 7 באוגוסט 2020
https://www.facebook.com/100001199916712/videos/pcb.1164715353884005/3151597154890251/?type=3&theater&ifg=1

להכניס לקערת מקסר
(15 דקות לישה במהירות מס' 2).
קילו קמח
2 כפות. שמרים יבשים
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
כוס וחצי חלב, לפי הצורך.
200 גרם חמאה רכה.
2 סוכר וניל.
לכסות עם ניילון נצמד את הקערה. להניח להתפחה כשעה ורבע, או עד שהבצק שמכפיל את נפחו .
לאחר מכן להכין לחמניות להניח נייר אפיה בתבנית , לשים את הלחמניות לתפיחה כ- 45 דקות למרוח ביצה לאפות בחום 180מעלות כ עשרים דקות. תלוי בגודל המאפה.
בהצלחה!

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטוני המחשה להכנת בריוש_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים