Share with:


חלבי

אופן הכנה

 לבצק- להמיס 100 גר חמאה עם כוס חלב על הגז, לקרר (שיהיה פושר), להקציף לקצף תפוח ויציב 3 ביצים עם חצי 3/4 כוס סוכר בהדרגה, להוסיף לבלילת הביצים את החמאה והחלב המומסים, 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים, 3/4 כוס קמח מנופה, חצי א. אפייה, לשים לתפיחה ל40 דק. לאחר התפיחה, לערבב מעט להוציא אוויר, לשמן תבניות סיליקון ולמזוג באמצעות כף כ3/4 מגובה התבנית. לאפות כ10 דק עד שמזהיב. לסירופ: חצי כוס ליקר שקדים, כוס מים, 5 כפות רום איכותי, חצי כוס סוכר. להרתיח הכול. לקרר. לשלוף בעדינות את העוגות מהתבנית, לקרר, לחתוך בעדינות באמצע הסברינה. לשפוך את הסירופ לתבנית רגילה של תנור, לטבול את הסברינות משני הכיוונים ולהניח במקרר עד להכנת הקרם. לקרם: להקציף שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, חצי חב אינס׳ פודינג וניל, להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב. לפתוח את הסברינות, לזלף, להוסיף ליקר שקדים בעת ההגשה במידת הצורך, בהצלחה

מתכוןמתכון

סברינות … של קרין גורן_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים