1 מחמאה רכה
2 ביצים L
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
קורט מלח
כפית קינמון
חצי כפית סודה לשתיה
3 כוסות שיבולת שועל
כוס מעורבבת אגוזים/ שקדים/ צימוקים
2 כוסות קמח.
ההכנה –
במיקסר עם וו לישה ( אפשר ערבוב ידני בקערה)
מעבדים מחמאה עם שני סוגי סוכר
לתערובת אוורירית
מוסיפים ביצים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח . סודה לשתיה. קינמון
ואת השיבולת שועל עם הפיצוחים
מעבדים לפיזור אחיד של התוספות.
תבנית מרופדת בנייר אפיה.
בעזרת כף היד יוצרים כדורים קטנים.
ומניחים במרווחים .
אופים בתנור שחומם על 170 מעלות
כ-15 עד 20 דקות.
חשוב שישארו רכות.