Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

שלוש כוסות קמח תופח
כוס קורנפלור או קמח תפ"א
שקית סוכר וניל
2 ביצים
כוס סוכר
6 כפות מים קרים
קורט מלח
200 גרם חמאה או מחמאה(לעוגיות פרווה)
מעט קורנפלור לפיזור לפני לישת הבצק

מילית:
ריבה רצוי ביתית או שוקולד נוטלה
כוס אבקת סוכר לזריה על העוגיות
קורנפלור לקימוח משטח העבודה

אופן ההכנה
לשים את כל החומרים בקערת המיקסר חוץ מהחמאה להוסיף את החמאה החתוכה עד לקבלת בצק אחיד
לחלק את הבצק לשני חלקים על משטח מקומח עם קורנפלור ולהכין את הצורות.
להכין כמות זהה, תבנית עם חור ותבנית בלי. אחרי האפייה למרוח את הריבה או השוקולד ולהניח את העוגייה עם החור מעל העוגייה השלמה. לזרות אבקת סוכר לשמור בקופסה אטומה

https://www.facebook.com/anet.jewellry/?pnref=lhc הדף שלי תכשיטי אנט
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts הקבוצה שלי

עוגיות ריבה
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים