Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/3 כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
4 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
קוקוס לקישוט

לסירופ:
1.5 כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון

בקערה ללוש את כל החומרים לפי הסדר הרשום למעלה-לא להקציף רק לערבב עם וו קיי עד שנוצר בצק אחיד ורך,לתת לו לנוח חצי שעה בידיים משומנות לחלק את הבצק לשניים על משטח מקומח לרדד את הבצק לעלה ולפזר מעט קמח גם מעל הבצק אם הוא דביק,לקרוץ עיגולים בעזרת קורצן או כל צורה שתרצו,ויש אפשרות לחתוך חתיכות ולגלגל לנחש קטן ןלסגור בצורת עיגול.לטגן בשמן עמוק עם חתיכות גזר(על מנת שלא יספוג שמן) ולטבול בסירופ שהכנו-רצוי שיהיה חמים ואחכ לטבל בקוקוס

עוגיות יויו של אמא
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים