Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 כוסות קמח מנופה
כף וחצי שמרים יבשים
2 סוכר וניל
כפית מלח
חצי כוס שמן זית
2 כפות סוכר
2 כוסות מים פושרים

במקסר עם וו לישה קמח שמרים סוכר וסוכר וניל.
להוסיף את המים עד לקבלת בצק נעים להוסיף את השמן והמלח ולעבד כ5 דק.

להתפיח כשעה.

לחלק ל5 חלקים ושוב להתפיח
לפתוח כל חלק לבצק דק דק.למרוח שוקולד פרווה..לגלגל צמוד לחתוך לפרוסות.

להניח על ניר אפיה
לאפות ב190 מע כ12 דק לא יותר
לפזר אבקת סוכר ופשוט לטרוף..

רוזלך_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים