Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים
6 ביצים
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
1בצל קצוץ
1 גמבה חתוך לקוביות קטנות
1 תפו"א מבושל וחתוך לקוביות קטנות
1 ביצה קשה חתוכה לחתיכות קטנות
חופן כוסברה
2 כפות אבקת בצל
1 כף דבש
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
4 כפות קמח תופח לפסח

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל
בטטה והגמבה עד להזהבה ומכבים את הגז

2) מכניסים את כל התערובת לקירור ל15 דק

3) מוסיפים את הביצים אחד אחד ואת כל השאר , מערבבים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת בקוטר 24 ס"מ, אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק?

בהצלחה וחג שמח ומועדים לשמחה

פשטידת בטטה וגמבה ,גם כשרה לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים