Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

5 חלבונים (לבן) מוקצפים עם כוס סוכר
בקערה אחרת 5 חלמון (צהוב) כוס שמן
יבשים: כוס אגוזים קצוצים,100 גרם שוקולד מריר מגורד כוס קוקוס, לערבב היטב ולשמור חצי כוס לקישוט
,כוס קמח אוסם (כשר לפסח)
לאחד את המרכיבים, להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להזהבה.

לציפוי:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
כשהעוגה מתקררת, לצפות בקצפת ומעל את יתרת האגוזים ששמרנו.

בהצלחה אביבה ממן💋

עוגת אגוזים וקוקוס כשרה לפסח..קלה במיוחד🌺_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

37 מתכונים