Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

זאת אחת מעוגות הפסח שלי.עוגת תפוחים❤
טעימהההה😋לא תאמינו כמה היא קלה..
גם הנמנעים מגלוטן יהנו מימנה בכל ימות השנה ❤
פרגנו זה תמיד בחינם👌🏻
עוגת תפוחים לפסח,❤
עוגה קלילה ןטעימה😋
חשוב!
חיתוך העוגה.העברה לכלי אחר,את זה לעשות שהעוגה קרה!
גודל תבנית 24. 26.עגולה .מאורכת.
לחמם תנור 155 מעלות.זמן אפיה 40 דקות.שימו לב לחום התנור וזמן אפיה אצלכם.
אז👇
3 תפוחים גדולים.הזן המועדף עליכם.
200 גר אגוזים טחונים,
חופן אגוזים מלך,מרוסקים גס בעזרת היד.
כף אבקת אפיה
חצי כוס סוכר.לבן.
4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר.
100 גר חמאה בטמפרטורת החדר.לא מומסת!
לימון
כף קינמון. מי שאוהב פחות ,אז,כפית קינמון
כף גדושה סוכר חום
כפית תמצית וניל
ואז👇
את התפוחים נחתוך לקוביות.מי שאוהב ללא קליפה שיקלף.אני אוהבת עים הקליפה😋
להניח בקערה . מעל התפוחים , לפזר מיץ מחצי לימון, להוסיף ,👇
כף קינמון ,ואת הכף סוכר החום,לערבב היטב.להניח בצד.
בקערה שניה👇
את החמאה, הסוכר.הביצים השלמות,האגוזים הטחונים,כפית תמצית וניל.אבקת האפיה.לערבב היטב בעזרת המיקסר.
להוסיף 3 כפות מתערובת התפוחים, לבלילה ,לערבב בעזרת כף.
ליצוק לתבנית.
מעל לפזר את שאר התפוחים.בעדינות עים כף,לתחוב לבלילה.לא עד הסוף.
מעל לפזר את חופן אגוזיי המלך,המרוסקים גס.
ניתן לפזר אבקת סוכר.הוסיפו כדור גלידה ליד טעים טעים😋