שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מרכיבים
לתחתית העוגה
100 גרם חמאה
1 כוס אגוזים טחונים גס
13 יחידות עוגיות יין
לגבינה
2שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 מסקרפונה
1 שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
לפירורים מעל העוגה
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
3 עוגיות יין טחונים גס
1/2 שוקולד מריר מגורד
ההכנה
לערבב בקערה את המצרכים של התחתית ולשטח בתבנית .
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר לקבלת קצפת ואז להוסיף את הגבינות והשמנת ולקפל היטב ולמזוג לתבנית ליישר ומעל לפזר את הפירורים ולגרד שוקולד .
להכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר