Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
לתחתית העוגה
100 גרם חמאה
1 כוס אגוזים טחונים גס
13 יחידות עוגיות יין

לגבינה
2שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 מסקרפונה
1 שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז

לפירורים מעל העוגה
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
3 עוגיות יין טחונים גס
1/2 שוקולד מריר מגורד

ההכנה
לערבב בקערה את המצרכים של התחתית ולשטח בתבנית .
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר לקבלת קצפת ואז להוסיף את הגבינות והשמנת ולקפל היטב ולמזוג לתבנית ליישר ומעל לפזר את הפירורים ולגרד שוקולד .

להכניס למקפיא לשעתיים להתייצבות ואז להעביר למקרר

עוגת גבינה פירורים לפסח_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים