Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
כוס שמן חד פעמית שתיה חמה
3 ביצים גדולות
בערך 2 כוסות מים
1 סוכר וניל
חצי כפית מלח

הכנה
לשים בקערת המיקסר קמח שמרים סוכר וסוכר וניל לערבב להוסיף כוס מים ביצים להתחיל ללוש כשתיי דקות להוסיף שמן להמשיך ללוש עוד 3דקות להוסיף להוסיף את המלח ומים כמה שצריך מהכוס השניה עד לקבלת בצק רך ונעים בסך הכל 10דקות לישה להתפיח שעה לחלק למרוח שוקולד ולפזר חלבה לגלגל לתת תפיחה של חצי שעה למרוח ביצה עם קצת סוכר ולפזר שומשום לאפות עד שמזהיב להוציא ולמרוח למעלה סירופ

לסירופ
כוס מים

חצי כוס סוכר

קצת מיץ מלימון

לבשל כמה דקות למרוח על העוגה או הרוגלך כשמוצאים מהתנור

בהצלחה🌺

עוגת שמרים פרווה משגעת_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים