Share with:


פרווה

אופן הכנה

5. ביצים XL. או 6L
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
כוס סוכר

להקציף ביצים סוכר וניל לקצף תפוח ובהיר כ3 דק.
להנמיך את המקסר להוסיף בזילוף את השמן.
להוסיף את הקמח ואת מיץ התפוזים לסרוגין לסיים עם הקמח.
לשמן ולקמח תבנית קוגלהוף.
לחמם תנור 180 מע כ50 דק.
לקרר מעט את העוגה להפוך את העוגה על מגש. להוסיף אבקת סוכר
לגרד קליפת תפוז ולפזר מעל..

עוגה רכה טעימה וריחנית

עוגת תפוזים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים