Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏מתכון /סיגלית ימין
6 ‏ביצים L ,
‏כוס סוכר .כוס מיץ תפוזים ,
‏ ‏כוס שמן.
‏שני כוסות קמח,
100גרם ‏שוקולד מריר להמאס במיקרוגל,
‏אחד סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה,
‏אופן ההכנה!!
כוס חד פעמי ‏שתייה קרה,
להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצף בהיר 10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ‏,להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את החלמונים ,‏ ‏להוסיף כוס שמן בהדרגה, את המיץ תפוזים ,‏ ‏את הקמח ואפקת אפיה ,לערבב ‏בתנועת קיפול שלא יהיה גושים ,לחלק את הבלילה לשנים, חצי מהבלילה להוסיף ‏שוקולד ‏לערבב , טוב ,לשמן תבנית עגולה מס 26 לקחת ‏ארבע כפות מהבלילה החומה לאמצע התבנית ומעל ‏בלילה לבנה ,גם ‏ארבע כפות להמשיך כך עד שנוצר עיגול, ‏בתוך עיגול‏ ‏ניקח קסם נעשה צורה מעל ,נאפה ‏את העוגה על חום 180‏ מעלות 45 דקות לבדוק כל אחת והתנור ,שלה ‏בתיאבון

עוגת זברה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים