מתכון /סיגלית ימין
6 ביצים L ,
כוס סוכר .כוס מיץ תפוזים ,
כוס שמן.
שני כוסות קמח,
100גרם שוקולד מריר להמאס במיקרוגל,
אחד סוכר וניל
אחד אבקת אפיה,
אופן ההכנה!!
כוס חד פעמי שתייה קרה,
להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצף בהיר 10 דקות להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ,להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את החלמונים , להוסיף כוס שמן בהדרגה, את המיץ תפוזים , את הקמח ואפקת אפיה ,לערבב בתנועת קיפול שלא יהיה גושים ,לחלק את הבלילה לשנים, חצי מהבלילה להוסיף שוקולד לערבב , טוב ,לשמן תבנית עגולה מס 26 לקחת ארבע כפות מהבלילה החומה לאמצע התבנית ומעל בלילה לבנה ,גם ארבע כפות להמשיך כך עד שנוצר עיגול, בתוך עיגול ניקח קסם נעשה צורה מעל ,נאפה את העוגה על חום 180 מעלות 45 דקות לבדוק כל אחת והתנור ,שלה בתיאבון