Share with:


פרווה

אופן הכנה

המצרכים לעוגה

לבסיס:
3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
כפית מיץ לימון / מים
גרידת לימון אופציונלי

אופן ההכנה
בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינונית

הכנת המילוי:
שמים בסיר
חותכים 6 תפוחים מקולפים לפרוסות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינק וניל
מבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום הנוזלים
להוסיף כשתי כפות קוקוס
ומקררים היטב !
מורחים את מילוי התפוחים
מעל הבצק שבתבנית בשכבה אחידה
מעל שכבת התפוחים מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
אפשר לפזר אגוזי מלך או שקדים

* ניתן להכין בתבניות אישיות של מאפינס .לפזר כף פירורים להדק למרוח מחית תפוחים ומעל לפזר מהפירורים
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה נאה

בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨

עוגת תפוחים פירורים אישית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים