Share with:


פרווה

אופן הכנה

7ביצים
כוס שמן
כוס קוקוס
2 כוסות קמח
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים גרידת תפוז
1 אפיה 1 וניל

הכנה :
להפריד חלבונים חלמונים
להקציף את החלבונים עם הסוכר והסוכר וניל . בקערה לערבב את החלמונים עם השמן טוב (להקציף ביד עם מטרפה ) להוסיף את המיץ והקמח והקוקוס בהדרגה (לערבב את האפיה עם הקמח ) אחד מול אחד ולערבב היטב להוסיף את קצף החלבונים לאט לאט בתנועות עטיפה תנועות שמונה .

לשפוך הכל לתבנית עם 3 רגלים עם חור לתנור 160 מעלות בערך שעה עד שמכניסים קיסם ויוצא יבש
תיכף שאפוייה להפוך את התבנית של 3 רגליים וזה כדי שהעוגה לא תצנח זאת תבנית מיוחדת שקונים שומרת על נפח העוגה .לקרר
ולפזר אבקת סוכר פשוט וטעים
למי שאין תבנית כזאת אז לאפות בתבנית רגילה .

עוגת תפוזים
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים