Share with:


פרווה

אופן הכנה

יצאו 4 עוגות
קילו קמח
2 כפות סוכר
מחמאה או מרגרינה 100 גרם מחולקת ל25 גרם כל אחד.
כפית מלח
כף וחצי שמרים.
רבע כוס שמן
2 וחצי מים פושרים.
ללוש 7 דקות להשאיר 40 דקות להתפחה.
להוריד נפח ללוש מעט לחלק ל4 כדורים שווים
חלק אחד מהבצק השארתי לעוגת שמרים.
לרדד לעלה למרוח מחמאה למרוח שוקולד או כל מילוי שתרצו לקלוע צמה ובעזרת סכין לפתוח מלמעלה
.
לסדר בתבנית לאפות בחום 180

עוגת שמרים פרווה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים