5 תפוח עץ ללא קליפה יחידות בינוניות גרנד חמוץ.
1 כוס סוכר
חצי כפית שטוחה קינמון
1 בצק פילאס תורכי – קרטון 600 גרם
שטרודל תפוחי עץ בחמש דקות
הכנה:
1. לקלף את התפוחים ולגרד בפומפייה (לסחוט את המיץ ולהסיר אותו).
2. לערבב את התפוחים המגורדים עם הסוכר והקינמון.
3. לפרוס את הבצק על משטח נוח.
4. לפזר על הבצק את התפוחים, לגלגל ולחתוך כ- 2 ס"מ. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד שמתקבל צבע זהוב.