מצרכים :
2 כוסות קמח ( כוס מדידה )
3 ביצים
כוס סוכר חום
כוס סוכר לבן
1 א.אפיה
3/4 כוס שמן
1 גביע גיל
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות נס קפה מגורען
1/2 כוס מים חמים
מלית דובדבנים
ההכנה :
בעזרת מטרפה מערבבים את החלמונים והסוכר חום ,עד שהסוכר נמס
להוסיף את השמן ,התמצית וניל והגיל להמשיך לערבל
בכוס מים חמים שמים את 2 כפות הנס קפה מערבבים ומוסיפים לתערובת החלמונים
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה מערבבים ,
מקציפים את החלבונים עם הסוכר הלבן לקצף תפוח ,ומקפלים לתערובת העוגה
בתבנית סיליקון עם חור באמצע משומנת מוזגים את התערובת
אופים בחום של 175 מעלות 40- 45 דקות
מצננים היטב את העוגה ,חוצים לשתיים מורחים כמות נדיבה ממלית הדובדבנים
סוגרים עם החלק השני של העוגה בעזרת כפית שמים למעלה ממלית הדובדבנים.