Share with:


פרווה

אופן הכנה

בסיר קטן נבשל 3 וחצי כוסות סוכר, 2 וחצי כוסות מים, ופרוסת לימון עד לסירופ דביק על גז קטן
בקערה רחבה :
1 קילו סולת
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 ורבע כוס מיץ תפוזים

לערבב עם היד הכל יחד ולשים בתבנית חצי מהכמות ,להשטיח לא להדק חזק

למרוח מעל קופסא של ממרח תמרים( לא חייב) ..ולכסות בשארית הסולת .
לחתוך כבר לפני האפיה את החתיכות הרצויות לכם ..לפזר שומשום ושקדים חצויים.
לאפות על 180 מעלות כ40 דקות או עד להזהבה

(העוגה בחושה ומערבבים ביד חצי מהכמות
מהדקים בעדינות רבה לתבנית 26 מורחים ממרח תמרים ואת החצי השני של הסולת …מסדרים מלמעלה .חותכים לריבועים מפסזרים שומשום ושקד על כל ריבוע לפני כניסתה לתנור ואופים על 180 מעלות כ40 דקות .לשפוך את הסירופ כשהעוגה יוצאת מהתנור….. )

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת ספרה (סולת) עם ממרח תמרים באמצע_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1162 מתכונים