Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון: כרמלה שמואל

לחמם תנור
6 חלבונים
3/4 כוס סוכר
להקציף חלבונים לאחר שמתחיל להיות קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף יציב.

2 כוסות קמח תופח
סוכר וניל 1 שקית
גרידת תפוז
1/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים.
1/2 כוס סוכר.
6 חלמונים

להקציף חלמונים ,סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח, להוסיף את השמן בזרם דק ולהמשיך להקציף במהירות נמוכה ביותר.
להוסיף גרידת תפוז, קמח ומיץ תפוזים ,ולערבב במהירות נמוכה ביותר.

להוסיף לתערובת החלמונים חצי כמות מקצף החלבונים ולערבב .
לאחר מכן להוסיף את יתרת קצף החלבונים ולקפל בתנועות עטיפה.

לשמן תבנית ולאפות.
אני אפיתי בתוכנית טורבו.
20 דקות בחום 160 ולאחר מכן 25 דקות בחום 175 מעלות.

עוגת תפוזים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים