Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כוס מידה=תמיד תמיד כוס שתיה חמה
4 ביצים שלמות
120 גרם סוכר
קורט מלח
שקית א. אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס מיץ תפוזים
3 כפות שטוחות קוקוס
120 גרם קמח
כף גרידת תפוז
חצי כוס שמן

מקציפים 4 ביצים שלמות ללא הפרדה,
מוסיפים סוכר, שמן, ווניל, קורט מלח, מקציפים למשך 12 דקות על מהירות גבוהה עד שהקצף יעלה.
מוסיפים את המיץ הקמח הקוקוס והאבקת אפיה בהדרגה מבליעים בצורת מעטפת לאט לאט,
משמנים תבנית גבוהה קוטר 26
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 40-35 דק.