Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים÷🥂🥂
1 כוס פיסטוק קלוי וטחון בינוני דק.
1 כוס שקד לבן טחון דק
1 כוס שוקולד צ'יפס מריר
1 וחצי כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי מדולל עם חצי כוס מים
1 כף גרד לימון
חצי כוס שמן 1+ כף שמן
1 שקית סוכר וניל
1 ורבע כוסות סוכר
5 ביצים מופרדות
קורט מלח
1 כף מחית פיסטוק(לא חובה ,אבל מוסיף)
ציפוי:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 קצפת ריץ
לקישוט:
פיסטוק שלם קלוי
הכנה:
להקציף חלבונים עם קורט מלח,בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר ושקית סוכר וניל לקבלת קצף יציב,להעביר לקערה אחרת
באותה קערת מיקסר(אין צורך לשטוף)לשים חלמונים ורבע כוס סוכר ולהקציף לקבלת קצף אוורירי,בהדרגה להוסיף שמן,
מחית פיסטוק.
לסירוגין, להעביר חומרים יבשים עם מיץ הלימון המדולל לקבלת בלילה אחידה
לאחד בין 2 הבלילות.
לתבנית 26/28 עטופה בנייר אפייה,להעביר את תוכן הבלילה,ליישר בעזרת המלית
להכניס לתנור מחומם מראש 160 מעלות לא טורבו,עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.
לצפות בגאנש ולקשט כיד הדימיון,

באהבה/אורנה ועלני
🥂🥂🥂🥂🥂

מתכוןמתכון

עוגת פיסטוק,לימון ושוקולד צ'יפס בציפוי גאנש פרווה_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים