Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

4 כוסות סולת
1/2 כוס שמן חם
1.1/2 כוסות סוכר
8 גרגרי מסקת'ה (מרוסקים)
1/2 כוס מים

לקישוט

שקדים חצויים

לסירופ:

1 כוס מים
2 כוסות סוכר
חצי לימון
3 גרגרי מסקת'ה

הכנת הסירופ:

לשים בסיר את המים סוכר, מסקת'ה, לימון ולבשל על להבה נמוכה
עד קבלת סירופ זהוב בסמיכות קלילה..
*
את הסירופ החם מזלפים מעל הגלבלוז ובין החריצים
שיחלחל היטב בעוגה כולה.

ההכנה:

לשים בקערה את הסולת והשמן החם ולערבב היטב
להוסיף סוכר וגרגרי המסקת'ה ותוך כדי ערבוב להוסיף את המים בהדרגה.
לשמן תבנית מלבנית לשטח את התערבות ולסמן מעויינים להניח שקד בלחיצה מעל כל מעויין .

לאפות בתנור שחומם מראש על 175% מעלות
כ-45 דקות או עד הזהבה יפה…
*
להוציא מהתנור ולעבור על סימון המעויינים ולדבש בסירופ..

תהנו…

הערה-
המסקת'ה היא..
שרף מעץ אלת המסטיקא