Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
כוס חד פעמית שתיה קרה
שמן
2סוכר וניל
כוס קמח
כוס קוקוס
כוס סולת
1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים

להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל
לערבב בקערה חלמונים שמן ומיץ תפוזים להסיף לקצף הביצים לעט לאחר מיכן להסיף את היבשים לערבב התנועות קיפול לשמן תבנית 26 או חד פעמי בינונית להעביר את התערובת לתבנית לאפות 170 מעלות עד שמזהיב להציא מהתנור שיתקרר

מכינים סירופ
2 כוסות מים
כוס סוכר קצת מי ורדים
שהעוגה קרה לשפוך מעלה ולפזר קוקוס

עוגת קוקוס
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים