Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים מדיום
2 כוסות קמח תופח/רגיל 1 אפיה
3/4 כוס סוכר חום כהה הדביק
כוס שמן
2 כפות גדושות שוקולית
כף שטוחה קקאו
כפית תמצית וניל

מקציפים את הסוכר הביצים והשמן לקצף תפוח ומלא בועות מוסיפים את הוניל…מערבבים בקערה את השוקולית הקקאו והקמח מערבבים היטב ומוסיפים לתערובת הביצים בהדרגה תוך עירבוב…עד שהכל אחיד…התערובת סמיכה..משמנים 2 תבניות אינגליש קרטון מחלקים את הבלילה ל 2…חום תנור 160 עד שקיסם יוצא יבש במרכז…ממיסים 100 גרם שוקולד עם כף שמן עד להמסה ומורחים בנדיבות.

עוגת שוקולד מהירה_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים